Category

Vokser gjennom vekstprogrammet til banken

Full name
July 22, 2023

Bærekraftig vekst gjennom vekstprogrammet til Sparebank1 Ringerike Hadeland


Byggenergi er stolte av å ha deltatt i Sparebank1 Ringerike Hadelands 12-måneders vekstprogram. Gjennom programmet har vi fått uvurderlig støtte innen selskapsstruktur, tilbudsskriving, økonomi og vekststrategi. Denne artikkelen beskriver hvordan programmet har styrket vår virksomhet, den betydelige veksten vi har oppnådd, og vår takknemlighet til Sparebank1 Ringerike Hadeland for deres engasjement og partnerskap.

Bakgrunn og målsetting

Sparebank1 sitt vekstprogram er designet for å hjelpe ambisiøse bedrifter med å nå sitt fulle potensial. Programmet tilbyr en omfattende støttepakke som inkluderer veiledning innen selskapsstruktur, økonomi, tilbudsskriving og vekststrategier. Målet er å styrke bedriftenes konkurranseevne og fremme bærekraftig vekst.

Gjennomføring av vekstprogrammet

Byggenergi deltok i vekstprogrammet i 12 måneder, hvor vi fikk omfattende støtte og veiledning. Programmet inkluderte følgende hovedkomponenter:

  1. Selskapsstruktur: Gjennomgang og optimalisering av vår interne struktur for å sikre effektiv drift og klare ansvarsområder.
  2. Tilbudsskriving: Opplæring og støtte i å utforme konkurransedyktige og profesjonelle tilbud.
  3. Økonomi: Rådgivning for å forbedre vår økonomistyring og sikre en bærekraftig økonomisk vekst.
  4. Vekststrategi: Utvikling av langsiktige vekststrategier for å utvide vår markedsandel innen energioptimalisering av bygg.

Resultater

Vekstprogrammet har hatt en betydelig positiv innvirkning på Byggenergi:

  1. Sterk og kontrollert vekst: I løpet av programperioden har vi opplevd en firedobling av vår vekst.
  2. Styrket selskapsstruktur: Optimalisering av vår selskapsstruktur har gjort oss mer effektive og bedre rustet for videre vekst.
  3. Forbedret tilbudsskriving: Våre tilbud har blitt mer profesjonelle og konkurransedyktige, noe som har bidratt til økt antall kontrakter.
  4. Bærekraftig økonomi: Bedre økonomistyring har sikret at vår vekst er både økonomisk bærekraftig og langsiktig.


Tilbakemelding

Sparebank1 er svært tilfreds med utviklingen til Byggenergi. "Byggenergi hadde en spennende strategi og et veldig spennende marked med energioptimalisering av bygg. Vi opplever at Byggenergi har hatt en veldig positiv utvikling mens de har vært en del av vårt vekstprogram. Vi skal fortsette å være en viktig sparringspartner for at selskapet skal nå sine mål," sier Halvor K. Thoner, bedriftsrådgiver i Sparebank1 Ringerike Hadeland.

Konklusjon

Deltakelse i vekstprogrammet til Sparebank1 har vært en stor suksess. Vi er dypt takknemlige for den støtten og veiledningen vi har mottatt, og vi ser frem til å fortsette vår vekstreise med Sparebank1 Ringerike Hadeland som en viktig sparringspartner. Vi oppfordrer andre bedrifter til å vurdere å delta i vekstprogrammet for å realisere sitt fulle potensial. Vi håper denne artikkelen gir et godt innblikk i vårt samarbeid med banken og inspirerer andre til å benytte lignende programmer for å oppnå vekst og suksess.

Vil du redusere ditt energiforbruk?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Legg igjen en melding, så tar vi kontakt med deg.

Halvor@byggenergi.no
+47 929 82 728
Seljeveien 22, 1481 Hagan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.